Tokaclı İlkokulu

Vizyon: Eğitim bölgemizde bulunan okullar arasında eğitim öğretim faaliyetleri yönünden lider okul olmak, Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile çağdaş ve işlevsel eğitim öğretim standardıyla örnek okul olmaktır.

Misyon: İLKÖĞRETİM PROGRAMINDA TESPİT EDİLMİŞ AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZE ; 1.İLGİ,İSTİDAT VE KABİLİYETLERİ YÖNÜNDE YETİŞTİREREK, GELECEK HAYAT VE ÜST ÖĞRENİME HAZIRLAMAK. 2.TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMA, TÜM DERS VE PROGRAMLARDA BELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA TEMEL BİLGİ VE BECERİLER KAZANDIRMAK. 3.TÜM ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMESİNİ SAĞLAMAK, EĞİTİMİN BİR İHTİYAÇ OLDUĞUNA İNANAN VE KENDİNİ GELİŞTİRME İSTEĞİ DUYAN , DOĞRU DÜŞÜNEBİLEN ,BİLGİLİ, BECERİLİ, KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK 3. ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA , T.C.ANAYASASINA VE DEMOKRASİNİN İLKELERİNE UYGUN OLARAK, HAK VE SORUMLULUKLARINI BİLEN , MİLLİ,TOPLUMSAL DEĞERLERE SAHİP , ÜLKESİNİ, MİLLETİNİ,BAYRAĞINI SEVEN YURTTAŞ OLMA BİLİNCİ KAZANDIRMAK: 4.BAŞKALARI İLE İYİ İLİŞKİLER KURABİLEN , İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞABİLEN, ÇEVRESİNE UYUM SAĞLAYABİLEN, İYİ,MUTLU, VE HOŞGÖRÜ SAHİBİ İNSANLAR OLARAK YETİŞTİRMEKTİR.

Başarılar: 2012-2013 TKY İL DEĞERLENDİRME KOMİSYONU TARAFINDAN TEŞVİK ÖDÜLÜ ALINMASI,TKY İLÇE 2.LİĞİ

Saatler: 09:00-14:20
Isınma: İlkokul Kademesi: Soba Okul Öncesi Kademesi: Elektrikli Isıtıcı
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Okulumuza ulaşım şahsi araçlarla sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okullar Hayat Olsun Projesi,Beyaz Bayrak Projesi,Beslenme Dostu Okul Projesi,Atık Pil Toplama Projesi,Sosyal Okul Projesi

WEB - https://tokacliilkokuluyavuzeli.meb.k12.tr

Adres - Tokaçlı Köyü /Yavuzeli/GAZİANTEP

Yerleşim Yeri - Kırsal ve de dağlık bir bölgede yer almaktadır.

Adres - Tokaçlı Köyü /Yavuzeli/GAZİANTEP

Ulaşım İl merkezine giden köy dolmuşaları vardır.İlçeye giden düzenli ulaşım aracı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine yaklaşık 60 km,İlçe merkezine 25 km dir.